Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 16-04-2002 Persbericht district Land van Cuijk

MOTORRIJDER GEWOND

Bij een aanrijding maandagmiddag op de Elftweg in Grave is een 30-jarige motorrijder uit Grave gewond geraakt. De aanrijding ontstond toen een 26-jarige autobestuurster uit Grave linksaf de Hoogveldsezijweg in wilde slaan. Daarbij zag ze de motorrijder over het hoofd, die het stapvoets rijdende verkeer links inhaalde. De Gravenaar werd met een beenbreuk overgebracht naar het Canisius Wilhelmina ziekenhuis in Nijmegen. De automobiliste kwam met de schrik vrij.

ONDER INVLOED

Op het Hagelkruis in Cuijk heeft de politie afgelopen nacht een 35-jarige autobestuurder uit Nijmegen aangehouden omdat hij onder invloed reed. Het slingerend rijgedrag van de man viel de surveillerende agenten op, waarna hij werd gecontroleerd. De Nijmegenaar bleek niet in bezit van een geldig rijbewijs. De man kreeg een rijverbod van zeven uur en twee proces-sen-verbaal. Zijn auto is in beslaggenomen.

GEREEDSCHAP WEG

Afgelopen nacht is op de Kleine Beekstraat in Sint Anthonis een auto opengebroken. Uit de rode bedrijfsbus verdween een koffer met gereedschap.