Ingezonden persbericht



Panda Antivirus Enterprise Suite bevat Panda Administrator 2.5 met geoptimaliseerde functies voor WAN's

Panda Antivirus Enterprise Suite, de nieuwe antivirus oplossing voor bedrijfsnetwerken bevat Panda Administrator 2.5, het geoptimaliseerde management tool voor het beheer van de antivirussoftware.

Deze schaalbare console maakt het mogelijk om de antivirus software vanaf één centraal punt voor werkstations, file servers, firewalls, mailservers en proxy's in te zetten en te beheren. De vernieuwende technologie die aan deze nieuwe oplossing ten grondslag ligt ondersteunt iedere aanpassing aan netwerken ongeacht de omvang, inclusief WAN's met lage bandbreedte.

De meervoudige functionaliteit van Panda Administrator 2.5 is van fundamenteel belang voor de implementatie van een globaal, geïntegreerd beveiligingsbeleid voor uw volledige organisatie.

Deze software biedt de volgende nieuwe functies:


· Met behulp van de nieuwe Server Views Administrator kunnen computergroepen worden gemaakt op basis van de criteria die de beheerder definieert, en kunnen installaties, configuratiewijzigingen of updates aan netwerklocaties worden aangepast.

· Minder bandbreedtegebruik tijdens implementatie en beheer van de antivirussoftware op werkstations.

· Multi-platform logboekregistratie zorgt voor real-time informatie voor de volledige onderneming.
Raquel Ballesteros, Product Division Manager van Panda Software is ervan overtuigd dat "de nieuwe Administrator-software netwerkbeheerders volledige betrouwbaarheid en effectiviteit zal bieden bij het beheer van de antivirusbeveiliging op netwerken van elke willekeurige omvang".

Panda Antivirus Enterprise Suite omvat 24u/365d per jaar non-stop technische ondersteuning en SOS Virus, voor een onmiddellijk antwoord op al uw vragen. Panda Software biedt de mogelijkheid om de nieuwe antivirusoplossingen te combineren met services die op maat van de behoeften van een bedrijf worden gemaakt en door antivirus experts worden verzorgd: technische ondersteuning met voorkeursbehandeling, persoonlijke beveiligingsadviseurs of proactieve bewaking van IT-bronnen, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. De toonaangevende Europese ontwikkelaar van antivirussoftware heeft baanbrekend werk verricht met betrekking tot het concept van antivirusbeveiliging als een geïntegreerde service, wat ertoe heeft geleid dat de nieuwe oplossingen van het bedrijf kunnen worden bestempeld als de beste manier voor het beveiligen van bedrijfsnetwerken van elke willekeurige omvang en op elke willekeurige locatie.

Over Panda Software

Panda Software (http://www.pandasoftware.com) is een vooraanstaande internationale ontwikkelaar van antivirussoftware voor alle typen klanten: grote ondernemingen, het midden- en kleinbedrijf en thuisgebruikers. De 100% in-huis ontwikkelde technologie heeft reeds meerdere awards en kwaliteitscertificeringen ontvangen van wereldwijde erkende instituten zoals WestCoast Labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van uitmuntende klantenservice en het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken als een 24u/365d per jaar non-stop verzekering heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Bilbao, Spanje en het bedrijf heeft wereldwijd 45 vestigingen.

Patricia O'Brien
Marketing & Channel Manager

PANDA SOFTWARE

Mechelsesteenweg 311 - 1800 Vilvoorde
Tel.: +32 2 756 08 80 - 88 Support / Fax.: +32 2 253 32 24

Fellenoord 23 - PB 2020 - 5600 CA Eindhoven
Tel.: +31 40 233 35 01 - 02 Support / Fax.: +31 40 233 35 03

Web : http://www.pandasoftware.com

The only company in the world that provides you with technical support personnel 24 hours a day, 365 days a year and daily updates