Opkopzorg


16-04-2002

VWS-campagne Modernisering AWBZ

Op 2 april is de communicatiecampagne Modernisering AWBZ, Klanten Kiezen begonnen (zie verslag). Tot eind juli worden 26 regionale bijeenkomsten georganiseerd. Deze staan in het teken van informeren, luisteren en discussiëren.

Voor wie? Voor de bijeenkomsten worden regionale vertegenwoordigers uitgenodigd van patiënten-cliëntenorganisaties, aanbieders en indicatieorganen uit de AWBZ-sectoren, vertegenwoordigers van het zorgkantoor, de regionale overheid en cliëntenondersteuners. Wanneer? De regionale bijeenkomsten zijn al begonnen. Data en plaatsen van de eerstvolgende bijeenkomsten zijn:
Woensdag, 24 april Rotterdam, Holiday Inn Maandag, 13 mei Gouda, De Goudse Schouwburg Dinsdag, 14 mei Hilversum, Jan Tabak Dinsdag, 21 mei Hoogeveen, De Tambour Woensdag, 22 mei Zwolle, De Nieuwe Buitensociëteit

Informatie De genodigden krijgen tijdens de bijeenkomsten informatiemateriaal, dat ook al op OpKopZorg.nl beschikbaar is:
* Boekje modernisering AWBZ, Klanten Kiezen
* Presentatie modernisering AWBZ

OpKopZorg.nl zal de komende maanden regelmatig berichten over de regionale bijeenkomsten van de campagne Modernisering AWBZ, Klanten Kiezen.