NIB CONSULT BV

Samenwerking nib capital met van de Bunt....

Samenwerking nib capital met van de Bunt inzake Public Investment Consulting

NIB Capital Bank (Den Haag) en Van de Bunt, adviseurs voor organisatie en beleid (Amsterdam) hebben besloten te gaan samenwerken op het gebied van Public Investment Consulting. Zij hebben hun activiteiteiten op dit gebied met ingang van 1 april 2002 ondergebracht in het bestaande adviesbureau NIBConsult B.V. van NIB Capital Bank. Drs. R.C.D. Berndsen mpa is benoemd als directeur van de nieuwe gezamenlijke onderneming.

Public Investment Consulting omvat het adviseren aan overheden, instellingen en bedrijven over publieke en maatschappelijke investeringsbeslissingen. Daarbij kan het gaan om grote investeringsprojecten, publiek-private samenwerking, marktwerking en privatisering en het ontwikkelen van instrumenten ter bevordering van private investeringen.

Door combinatie van expertises kunnen publieke
investeringsvraagstukken beter benaderd worden. De deskundigheid van Van de Bunt op het gebied van beleid, strategie en verander- en procesmanagement levert binnen NIBConsult een waardevolle aanvulling op de deskundigheid van NIB Capital Bank op het gebied van haalbaarheid, financiering en waardering.

Informatie kan worden ingewonnen bij:

Drs. R.C.D. Berndsen mpa
NIBConsult B.V.
Postbus 380, 2501 BH Den Haag

070-3425063
ruud.berndsen@nibcapital.com

17 apr 02 15:05