DCWDA

8th ANNUAL European Country Western Dance Championships

Berlicum, 18 April 2002 - Dit jaar wordt van vrijdag 19 t/m zondag 21 april de European Country Western Dance Championship georganiseerd en wel voor de 8ste keer. Verleden jaar is dit evenement uitgeroepen tot ' het populairste Country Western danswedstrijd van Europa ' tijdens de wereldkampioenschappen in Nederland. Dit is een groot compliment voor de DCWDA.

De Europese kampioenschappen wordt ditmaal gehouden in Conferentiecentrum
' De Koningshof ' , Locht 117 te Veldhoven.

Vele deelnemers en hun supporters komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit uit de rest van Europa o.a. Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland, Zweden, Finland, Noorwegen, Spanje, Italie, Oekraine, Verenigd Koninkrijk en USA.
Zij zullen in verschillende categorieën hun uiterste best doen om met de felbegeerde titel van Europees kampioen 2002 weer naar huis te gaan.

Er zijn verschillende klassen, zoals:
Classic line-dance, Couple, Pro-am, Teams en Partner

Tevens worden er gedurende het gehele weekend workshop gehouden voor beginners en gevorderden. Ook zal er een dansmarkt zijn, waar men terecht kan voor allerlei dansartikelen.
Zaterdagavond is er een fantastische dansshow, welke gegeven wordt door verschillende wereldkampioenen. Zij laten hun eigen dansvorm zien. Iets wat niet gemist mag worden.

De entree-prijzen voor de vrijdag, zaterdag en zondag bedragen 7 Euro p.p per dag. Voor de zaterdagavond incl.dansshow bedraagt de entree 8 Euro.
Voor kinderen tot en met 5 jaar is de entree gratis.

Dit evenement is voor iedere country liefhebber een echte must om te bezoeken.

EINDE PERSBERICHT

Voor nadere informatie kunt u contact op nemen met:

Secretariaat DCWDA
Tel: 073 - 5033328
Fax: 073 - 5034937
Email: LinedanceInfo@DCWDA.nl

18 apr 02 09:06