Dienstenbond CNV

CAO Nieuws

Reactietermijn stemming Sociaal Plan Agis verlengd tot 26 april 2002

De afgelopen weken hebben een viertal ledenvergaderingen plaatsgevonden over het principe-akkoord dat de Dienstenbond CNV heeft gesloten met Agis over het Sociaal Plan. Dit zijn goede bijeenkomsten geweest waar veel vragen zijn gesteld en zover mogelijk duidelijkheid is gegeven.

Minpunt van deze bijeenkomsten was dat de tekst van het principeakkoord nog niet voor u beschikbaar was, omdat Agis en de Dienstenbond CNV nog verschil van mening hadden over de tekst. De problemen zijn echter inmiddels opgelost en de tekst is vanaf 16 april beschikbaar op Agisnet. Wij realiseren ons echter dat het wellicht voor sommigen wat kort dag is om tot een afgewogen oordeel te kunnen komen over het principeakkoord voor 19 april aanstaande. Daarom hebben we gemeend de reactietermijn te moeten verlengen tot vrijdag 26 april 2002. Tot die tijd kunt u ons kenbaar maken of u al dan niet instemt met het principeakkoord over het sociaal plan.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met uw bestuurder Bernard Jan de Groot, tel: 010 - 265 11 11, email: b.degroot@cnvdibo.nl.

Apeldoorn, 16 april 2002.