Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 19-04-2002 Mediaberichten 19 april (laatste berichten)

Nederweert 24 bekeuringen bij verkeerscontroles

NEDERWEERT Bij een verkeerscontrole op de Lindenstraat heeft de politie vrijdagmorgen 16 automobilisten bekeurd, die geen gebruik maakten van de autogordel. Op de Eindhovenseweg in Weert zijn 3 automobilisten voor dezelfde overtreding bekeurd en daarbij ook nog 5 automobilisten die te snel reden. Waar 70 km/u mag worden gereden mat de politie snelheden van 93, 100 en 106 km/u.

Tegelen 21 bekeuringen bij verkeerscontroles

TEGELEN Op de Posthuisstraat heeft de politie vrijdagmorgen 12 fietsers bekeurd die in strijd met een gesloten verklaring reden en op de Tegelseweg in Venlo 4 automobilisten zonder autogordel. Daarbij zijn ook nog drie automobilisten bekeurd die door het rode licht reden.

Horn verkeersgewonden

HORN Bij een aanrijding op de kruising van de Napoleonsweg en de Heythuyserweg zijn vrijdagmiddag zeker twee mensen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde toen een 55-jarige automobilist uit St. Odilienberg geen voorrang verleende aan een 40-jarige automobilist uit Borgloon. Bij de botsing die volgde raakte de man uit Borgloon bekneld en moest door de brandweer uit het wrak van zijn auto worden gehaald. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis in Weert. De 54-jarige passagiere van de verdachte, een vrouw uit St. Odilienberg is naar het ziekenhuis in Roermond overgebracht. Ten tijde van het ongeluk bleken de verkeerslichten buiten werking. De politie is een onderzoek gestart.