Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

De reconstructiecommissie gelderse vallei/utrecht-oost vergadert, u bent welkom

Hoe ziet de toekomst van het gebied Gelderse Vallei en Utrecht-Oost er uit? Wie gaat wat doen en wanneer?
Dat zijn de vragen die de reconstructiecommissie in oprichting behandelt. Deze commissie is ingesteld door Gedeputeerde Staten van Gelderland en Utrecht, het dagelijks bestuur van de provincies. De reconstructiecommissie i.o. heeft de opdracht gekregen een reconstructieplan voor de Gelderse Vallei en Utrecht-Oost op te stellen. Dit plan moet leiden tot een goede ruimtelijke structuur van landbouw, natuur, bos, landschap, recreatie, water, milieu, woon-, werk- en leefklimaat en infrastructuur.

De bijeenkomsten van de reconstructiecommissie i.o. zijn openbaar tenzij anders vermeld. U bent van harte welkom.

De reconstructiecommissie Gelderse Vallei/Utrecht-Oost vergadert eenmaal per 6 weken. De eerstvolgende vergadering van de reconstructiecommissie is op 19 april 2002 in kamer 551 van het gemeentehuis van Ede. Vanaf 14 uur kunt u de vergadering bijwonen. Aansluitend komt het bestuur van de Stichting Vernieuwing Gelderse Vallei bijeen. De agenda luidt:

AGENDA

Reconstructieaangelegenheden

1. Opening

2. Concept verslag vergadering 8 maart 2002
3. Mededelingen

+ Rijkstoetsingskader

4. Uitkomsten interactieve bijeenkomsten

5. Richtlijnen MER van de provincies, kort projectplan
6. Huidige situatie en autonome ontwikkeling 'landbouw' en 'milieu'
7. Visie Buitengebied Eemland en Vallei (deknotitie) Voor belangstellende is het achterliggende rapport in te zien bij het secretariaat van de SVGV.
SVGV-aangelegenheden

8. Kaderbrief plattelandsvernieuwing

9. Gebiedsplan Gelderse Vallei

10. Rondvraag, sluiting

Het werkgebied van de reconstructiecommissie strekt zich uit van de Randmeerkust in het noorden tot de bosgrens van de Veluwe in het oosten, de Rijn in het zuiden en de grens van het concentratiegebied in het westen.