EURETCO N.V.

Uitnodiging Persbijeenkomst 19 april: Jaarcijfers Euretco

Waarom Euretco tot de top 3 retailers in non-food behoort!

Locatie: Euretco Expo Center te Houten
Datum: vrijdag 19 april 2002
Tijd: ontvangst 10.30 uur, aanvang 11.00 uur

Van deze persconferentie wordt een Videopersbericht gemaakt die vrijdag rond 18:00 gepubliceerd wordt op de website www.perssupport.nl.

Op vrijdag 19 april 2002 presenteert Euretco NV in het Euretco Expo Center te Houten de jaarcijfers over 2001. Euretco nodigt u uit om deze gelegenheid bij te wonen.

Het afgelopen jaar is in veel opzichten en voor veel retailorganisaties een turbulent jaar geweest. Door diverse ontwikkelingen liet de consument een grillig bestedingspatroon zien.
Verscheidene organisaties hebben de afgelopen tijd dan ook minder positieve resultaten moeten presenteren. Euretco kan op vrijdag 19 april, ondanks alle ontwikkelingen, tevreden terugblikken op het afgelopen boekjaar.

Euretco nodigt u uit om op vrijdag 19 april 2002 in het Euretco Expo Center in Houten de presentatie van de jaarcijfers bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomst komt niet alleen de versterkte positie van Euretco aan de orde, maar ook de toekomst. We zullen u graag presenteren hoe we met onze flexibele marktbenadering (dienstverlening, eigen retail en converting) in de komende jaren verder zullen groeien en onze positie in Nederland als top 3 retailer in non-food verder zullen verstevigen.

Programma

10.30 uur Ontvangst en uitreiking persmap

11.00 uur Opening bijeenkomst door Frank van Wegen, directeur Euretco. Algemene terugblik boekjaar 2001 en presentatie jaarcijfers.

11.25 uur Presentatie van algemene marktontwikkelingen en toekomstig beleid door Peter Sturms, directeur Euretco.

11.45 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

12.00 uur Lunch en gelegenheid voor 1-op-1 gesprekken

13.00 uur Einde lunch en bijeenkomst

In de persmap die u uitgereikt wordt bij aanvang van de persbijeenkomst treft u de volgende informatie aan: algemeen persbericht, aantal gedetailleerde persberichten, het jaarverslag, corporate documentatie, hand-out presentatie, curriculum vitae van de holdingdirecteuren.