Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

http://www.minlnv.nl

MIN LNV: Persconferentie Biodiversiteit

nr. 43 18-04-2002

PERSCONFERENTIE BIODIVERSITEIT

Staatssecretaris Faber van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij en voorzitter van de zesde conferentie over Biodiversiteit zal op vrijdag 19 april 2002 om 13.15 uur. de resultaten van de conferentie bekendmaken. Zij doet dat samen met de heer Töpfer, directeur van het United Nations Environment Platform en de heer Zedan, executive secretary van de Conventie Biologische Diversiteit. De persconferentie vindt plaats in het Nederlands Congresgebouw in de persconferentiezaal (Ruysdaelzaal)., Churchillplein 10 in Den Haag.

Tijdens de persconferentie zal een toelichting worden gegeven over de vooruitgang die is geboekt tijdens de conferentie die op 7 april is begonnen. Tevens zal worden ingegaan op de Ministeriële verklaring die de 120 aanwezige ministers hebben opgesteld en ondertekend.

. Het is mogelijk dat dit tijdstip verandert. Dit zal zo mogelijk via ANP worden bekendgemaakt.

Noot: om toegang te krijgen tot het congresgebouw is accreditatie verplicht. U kunt deze krijgen door zich te melden bij .Registratie..
Op vertoon van uw legitimatiebewijs en uw perskaart kan de accreditatie worden geregeld. Dit kan echter wel een kwartier in beslag nemen.

18 apr 02 16:47