Technologie Stichting STW

#parent

CALL FOR PROPOSALS

'Towards Freeband Communication' Research Program on Telecommunications

closure: May 10, 2002

De kennisimpuls 'Towards Freeband Communication' mikt op een wereld waarin communicatie plaatsvindt met de gebruiker in een centrale rol met welhaast onbegrensde toegang, en op een heldere en intuïtieve wijze. Dit moet de gebruiker de mogelijkheid geven elke gewenste interactie met wie dan ook, wanneer dan ook en waar dan ook op betrouwbare en intelligente wijze tot stand te brengen.

'Towards Freeband Communication' is een nationaal programma dat zich richt op versterking en ontwikkeling van de bestaande publieke kennisinfrastructuur op het gebied van telecommunicatie in Nederland, gebaseerd op de visie in het stuk 'Vrijband - een breedbandvisie voor Nederland' (Economische Zaken, 2001). Met deze 'kennisimpuls' zullen zeer urgente lacunes in de publieke kennis gevuld worden in de zeer snel veranderende wereld van telecommunicatie.

Onderzoekers aan de publieke kennisinstellingen werkzaam op het gebied van telecommunicatie worden hierbij opgeroepen projectvoorstellen voor dit programma in te dienen. Bij STW kan men aanvragen in het kader van het 'Research Program on Telecommunications' Daarnaast loopt er een 'Research Program on Telecommunication Applications' bij het Telematica instituut en een Testbed-programma bij SURFnet. Meer informatie over het door STW beheerde programma staat in de 'Call for proposals', die te verkrijgen is door een email te sturen naar freebandimpulse@stw.nl Voor vragen kunt u ook bellen met Frank Karelse 030-6001268.
---

Laatste wijziging: 19-04-2002 Reacties naar: webmaster@stw.nl