Ingezonden persbericht

OP DE FOTO MET DE KONINGIN

Koninginnedag 2002 komt eraan. Een voorproefje is alvast te vinden op internet. Op de website www.koninginnedag.NET kun je zelf op de foto met Koningin Beatrix, Prins Claus of zelfs met Prinses Maxima! De foto kun je vervolgens ook als e-card versturen, zodat iedereen met eigen ogen het bewijs kan zien. De tien mooiste foto's worden op de site getoond.

Op de alweer voor het vierde jaar verschenen koninginnedag.NET is ook een uitgebreide nacht- en dag-agenda te vinden. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om persoonlijk de echte Koninklijke jarigen, Prinses Juliana en Mr. Pieter van Vollenhoven, te feliciteren. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om je eigen feestelijke bierviltjes online te ontwerpen. Je eigen ontwerp kun je zelfs echt laten drukken. Of altijd al iets willen zeggen 'uit naam van de Koningin'? Dan kun je online vertellen wat je zou denken of doen als je zelf Koningin Beatrix was. Genoeg te doen dus, om alvast een beetje in de stemming te komen voor Koninginnedag 2002!

BASIC ORANGE
Koninginnedag.NET is een initiatief van Basic Orange - Internet Communicatie. Basic Orange heeft zich sinds 1995 gespecialiseerd in marketingcommunicatie via Internet. Die kennis en ervaring praktiseren zij in hun dagelijks werk; van consultancy aan organisaties die hun internetstrategie heroverwegen tot de realisatie van complete Intranetten.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht