ADECCO

Geweldige matches voor mensen van over de hele wereld

GEWELDIGE MATCHES VOOR MENSEN VAN OVER DE HELE WERELD

Adecco, Ajilon, de ITF en de Davis Cup

Geweldige Matches: in de sport- en ook in de zakenwereld zijn geweldige matches het resultaat van spelers die, wanneer zij samenwerken, het beste in elkaar naar boven brengen, het spel opdrijven, nieuwe kansen zoeken en nieuwe globale standaards in het leven roepen.

Dit onderstreept ook de betrokkenheid van Adecco en de afdeling Ajilon bij het sponsorschap- programma in samenwerking met de Internationale Tennis Federatie (ITF) en de Davis Cup, een partnerschap dat van start ging in februari 2002.

Geweldige Partners:


- met gemeenschappelijke waarden:

trots, passie, teamwork en leiderschap zijn allemaal 'essentiële waarden' die de 30.000 medewerkers van Adecco en Ajilon hoog in het vaandel hebben staan en waardoor de service belofte nr. 1 van de wereld wordt: een lokale realiteit voor grote en kleine klanten, zowel plaatselijk als wereldwijd. Deze waarden stemmen natuurlijk overeen met die van de evenementen van de ITF en de Davis Cup.


- sponsors die echt een relevante rol spelen:
Adecco, 's werelds grootste organisatie op het gebied van HR oplossingen met als paradepaardje het Adecco merk voor tijdelijk personeel, is Officiële Wereldwijde Sponsor en Officiële Rekruteringspartner van de Davis Cup en de ITF voor de periode 2002-04.

De betrokkenheid van Adecco begon met de eerste voorronden van de wereldgroep, georganiseerd door BNP Paribas, die in februari plaatsvonden in de vorm van 24 wedstrijden over de hele wereld. Het bedrijf krijgt een uitgebreide merkcampagne op het veld en zorgt als officiële rekruteringspartner voor gastvrouwen/ gastheren, chauffeurs en andere vrijwilligers voor de evenementen van dit jaar.

In april werd ook Ajilon, wereldwijd marktleider op het gebied van professionele personeels- en managementdiensten, Officiële Wereldwijde Sponsor van de Davis Cup. Het bedrijf heeft recht op een uitgebreide merkcampagne op het veld, inclusief de levering van snelle servicemachines bij bepaalde wedstrijden.
Als officieel IT adviseur zal Ajilon advies uitbrengen over de online strategie en ontwikkeling van de Davis Cup van de ITF, en zal het bedrijf ter plaatse technische ondersteuning bieden bij wedstrijden van de Davis Cup over de hele wereld.


- een eersteklas organisatie voor een eersteklas evenement
De ITF is 's werelds belangrijkste bestuursorgaan voor de tennissport, en de Davis Cup is de grootste jaarlijkse, internationale teamcompetitie: in de competitie van 2002, die bestaat uit 85 wedstrijden, nemen 142 landen deel, en de kijkcijfers op tv worden geschat op 600 miljoen. Adecco en Ajilon voegen zich bij hoofdsponsor BNP Paribas, officiële wereldwijde sponsor Hugo Boss, officiële leverancier Wilson en Asics.

Wereldwijd teamwerk in actie

De opbouw van de Davis Cup, de betrokken landen en het profiel van het publiek komen dicht in de buurt van de structuur van de Adecco Groep. Als Officiële Rekruteringspartner staat Adecco voor de uitdaging om eersteklas personeelsdiensten te leveren en gebruik te maken van de kracht van haar globale netwerk. Adecco is een onderneming van Forbes 500 en brengt via haar netwerk van meer dan 30.000 medewerkers en bijna 6.000 kantoren in 59 landen verspreid over de hele wereld dagelijks meer dan 700.000 kandidaten in contact met zakelijke klanten.

De spreiding van de evenementen biedt uitstekende mogelijkheden om ter plaatse managementactiviteiten met betrekking tot lokale klanten, kandidaten (tijdelijk personeel) en collega's te ontplooien, om niet te spreken van de uitstekende kansen voor het opbouwen van meer naamsbekendheid.

Over de Adecco Groep

De Adecco Groep staat geregistreerd in Zwitserland en wordt geleid door een multinationaal team met ervaring in markten over de hele wereld. De onderneming biedt een ongeëvenaard scala van oplossingen op het gebied van personeelsdiensten aan zakelijke partners en gekwalificeerde kandidaten.

De Groep bestaat uit vier afdelingen: Adecco Staffing, Ajilon Staffing & Managed Services, Career Services en e-Recruitment & Executive Search. Bij Adecco Staffing is het Adecco personeelsnetwerk gericht op oplossingen voor wat betreft tijdelijk personeel voor globale transitie-industrieën, inclusief de auto-industrie, het bankwezen, elektronica, logistiek en telecommunicatie; Ajilon Staffing & Managed Services biedt een ongeëvenaard scala van gespecialiseerde merkondernemingen; Career Services draagt zorg voor externe plaatsingen en ontwikkelt andere diensten op het gebied van carrière-management; e-Recruitment & Executive Search houdt zich onder andere bezig met het snel uitbreiden van e-business en meer traditionele zoekacties met betrekking tot leidinggevend personeel.

Adecco steunt de sportwereld door wereldwijd sponsorschap: autorally's in Argentinië en Chili, wielersport in de Benelux, rugby en dameshonkbal in Australië, voetbal in Duitsland, atletiek in Canada, basketbal in Frankrijk, basketbal, waterpolo en rugby (nationaal team) in Italië, basketbal in Spanje, windsurfen in Azië, basketbal en ijshockey in de VS.

Adecco staat genoteerd op de Zwitserse aandelenbeurs (ADEN / handel op Virt-x: 1213860), de NYSE (ADO) en Euronext Premier Marché (12819)

Meer informatie over Adecco vindt u op onze website: www.Adecco.com