-----PERSBERICHT-----

Sentinel beveiligd ook .NET applicaties

Sentinel hardware sleutels van Rainbow Technologies beveiligen nu ook applicaties die ontwikkeld zijn voor het Microsoft's .NET platform. Deze ondersteuning geldt voor Sentinel SuperPro en SuperProNet beveiligingssleutels. Sentinel hardware sleutels beschermen alle software ontwikkeld voor het .NET platform en daarnaast zijn er drivers ontwikkeld voor alle Windows 9x/NT/2000 omgevingen.

Geavanceerde eigenschappen
De SentinelSuperPro van marktleider Rainbow Technologies is een zeer betrouwbare beveiligingssleutel. Softwareontwikkelaars kunnen via het programmeerbare en beveiligde lees/schrijf geheugen onder meer het aantal licenties instellen. Bovendien kan de ontwikkelaar bepalen welke rechten gebruikers krijgen en zo bijvoorbeeld demorechten toekennen. Doordat de sleutel op afstand te updaten/activeren is, kunnen demoversies snel worden omgezet naar volledig werkende versies. Via de beschikbare tellercellen in de sleutel is een gebruikslimiet in te stellen.

Rainbow Technologies / De IntroCom Groep
Rainbow Technologies is een leidende leverancier van beveiligingsoplossingen voor het Internet, E-commerce en software. ICT-beveiliger IntroCom en Internet Service Provider IntroWeb zijn ieder specialist in hun eigen vakgebied. Verenigd in de IntroCom Groep vormen ze samen een ijzersterk team met een grote meerwaarde als het gaat om zakelijke Internet- en beveiligingsoplossingen. Kortom alle kennis van Internet en beveiliging gebundeld op één adres. Een sterke combinatie.


----EINDE PERSBERICHT----

bijlage: afbeelding Sentinel Sleutel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Petra Hogevonder
Marketing en Communicatie
IntroCom Groep
Postbus 724 / 7550 AS Hengelo
tel: 074 243 01 05
fax: 074 242 98 95
of kijk op de website: www.introcom.nl