Imtech NV

Imtech / Nieuws
Imtech Persbericht

19 april 2002

Drs. ing. A.L.A. van Gelder benoemd tot Algemeen Directeur van de divisie Imtech Projects

Imtech N.V. (technische dienstverlening in Europa) heeft drs. ing. A.L.A. (Aart) van Gelder (55) benoemd tot Algemeen Directeur van de divisie Imtech Projects, waartoe ook Imtech Maintenance behoort.

De heer Van Gelder heeft een meer dan 25-jarige carrière binnen (de voorlopers van) Imtech achter de rug. Thans is de heer Van Gelder Algemeen Directeur van Imtech Projects West, één van de drie regionale bedrijven van de divisie Imtech Projects.

Imtech Projects is een Nederlandse System Integrator gespecialiseerd in totale technische dienstverlening (elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, sprinklertechnologie, regeltechniek, industriële automatisering, telematica, beveiliging, energie- en hoogspanning) in de markten van de utiliteitsbouw, industrie, gezondheidszorg, informatie en (tele)communicatie, water en milieu. Imtech Projects heeft ruim 3.600 medewerkers en beschikt over 30 vestigingen in Nederland.

Het directieteam van de divisie Imtech Projects zal bestaan uit: drs. ing. A.L.A. van Gelder, Voorzitter en tevens Directeur Imtech Projects West, alsmede S. de Vries en ing. A. Parmentier. De heren De Vries en Parmentier zijn respectievelijk Directeur van de regios Imtech Projects Noord-Oost en Imtech Projects Zuid.