Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 19-04-2002 Persbericht district Aa en Dommel

RIJBEWIJS INGEVORDERD VOOR RIJDEN ONDER INVLOED (Vught)

Van donderdag op vrijdag is het rijbewijs van een 61-jarige automobilist uit Vught ingevorderd voor het rijden onder invloed van alcohol. De man reed met zijn auto over de Rijksweg N65 in zijn woonplaats terwijl hij teveel aan Bacchushad geofferd. De man kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs is ingevorderd.

MOTORRIJDER GEWOND NA VAL (Sint- Michielsgestel)

Donderdagmiddag is een 48-jarige motorrijder uit Sint-Michielsgestel op de Nieuwstraat in zijn woonplaats door onbekende oorzaak met zijn motor ten val gekomen en gewond geraakt. Het slachtoffer liep bij zijn val vermoedelijk gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen op. Hij is per ambulance overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis.

POLITIE CONTROLEERT NA KLACHTEN BEWONERS (Boxtel/Schijndel)

Politieteam Boxtel heeft donderdag tussen 16.00 uur en 21.00 uur naar aanleiding van klachten van bewoners en ter verhoging van de verkeersveiligheid in Boxtel en Sint Oedenrode op snelheid gecontroleerd. In het totaal zijn 145 automobilisten bekeurd voor overtreding daarvan. De politie zette twee radarautos in.

BOXTEL:


- Schijndelseweg 50 km/h, 40 overtredingen, hoogste snelheid 67 km/h

- Kapelweg 80 km/h, 21 overtredingen, hoogste snelheid 116 km/h

- Parallelweg-Zuid 50 km/h, 25 overtredingen, hoogste snelheid 77 km/h

- Europalaan 50 km/h, 3 overtredingen, hoogste snelheid 62 km/h
SINT OEDENRODE:


- Lindendijk 50 km/h, 30 snelheidsovertredingen, hoogste snelheid 87 km/h


- Lieshoutsedijk 60 km/h , 26 snelheidsovertredingen, hoogste snelheid 83 km/h

VROUW AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL KOFFER (Vught)

Donderdagavond is in het AZC aan de Reutsedijk in Vught een 32-jarige vrouw zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden voor diefstal van een koffer met inhoud. De vrouw lokte onder valse voorwendselen een asielzoeker (leeftijd onbekend) uit zijn kamer. De dader ontvreemdde daarop de koffer van de man. Bij terugkomst trof het slachtoffer de vrouw met de koffer in een gemeenschappelijke toiletruimte aan. Zij bleek al geld uit de koffer te hebben gehaald. De vrouw is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

MAN BEROOFD VAN PORTEMONNEE (Schijndel)

Donderdagmiddag omstreeks 16.15 uur is een 44-jarige inwoner uit Schijndel op de Hoofdstraat bij het Jansenpark in Schijndel door twee onbekende mannen beroofd van zijn portemonnee. Het slachtoffer liep terhoogte van het park toen de twee mannen hem verbaal en met lichamelijk geweld bedreigden en zijn portemonnee afpakten. De politie verzoekt eventuele getuigen van de beroving zich te melden bij politieteam Schijndel via telefoonnummer 0900-8844.