Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 19-04-2002 Persbericht district Maasland

AUTO GESTOLEN, Oss

Donderdag is vanaf de Lievenkamplaan in Oss een zwarte Volkswagen Passat V6 TDI gestolen. De auto, met een waarde van ongeveer 22.000 Euro, heeft als kenteken 22-FK-XT.

INBRAAK WONING

Donderdagavond is ingebroken in een woning aan de Kerkstraat in Geffen. Van de achterdeur werd een ruitje vernield, waardoor de deur geopend kon worden. De keuken en een slaapkamer werden doorzicht. Een tas werd gestolen.

Dezelfde avond is ook ingebroken in een woning aan Schotsheuvel in Nuland. Een raam van de woning werd opengebroken. Zendapparatuur, een computer en beeld- en geluidsapparatuur werd gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN, Heesch

Donderdagavond is een 28-jarige man uit Heesch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 8 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats op de John F. Kennedystraat in Heesch.

FIETSER GEWOND BIJ ONGEVAL, Oss

Vrijdagmorgen is een fietser gewond geraakt bij een ongeval. De 73-jarige man uit Oss stak met zijn fiets de Euterpelaan in Oss over. Daarbij had hij een auto bestuurd door een 89-jarige man uit Oss niet zien naderen. De fietser is met een gebroken heup overgebracht naar een ziekenhuis in Oss.