Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 19-04-2002 Persbericht district Land van Cuijk

VOETBALLER GESLAGEN, Grave

Donderdagavond is een 21-jarige man uit Nistelrode op het voetbalveld tijdens een wedstrijd in Grave door een van de tegenstanders in het gezicht geslagen. Na een overtreding in het spel werd de man in het gezicht geslagen. Hij moest zich in een ziekenhuis in Oss laten behandelen. Hij liep een hersenschudding en een wond aan zijn mond op. De wond is in het ziekenhuis gehecht. Na het incident heeft de scheidsrechter de wedstrijd gestaakt.

AUTO GESTOLEN, Grave

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf de inrit bij een woning aan de Futenhorst in Grave een rode Opel Astra gestolen. Het kenteken van de auto is 59-FN-NS

INBRAAK AUTO`S, Grave,

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een tweetal auto`s die aan het Helmkruid in Grave geparkeerd stonden. Een portier werd opengebroken. Uit de auto`s werden de radiocd-speler en een airbag gestolen.

Uit een auto die aan de Tijmlaan in Grave geparkeerd stond werd eveneens de airbag en de radiocd-speler gestolen. Van de auto werd een portier opengebroken.

SNELHEIDSCONTROLES BROMFIETSEN, Stevensbeek

Vrijdagmorgen is een snelheidscontrole voor bromfietsen gehouden op de Stevenbeekseweg in Stevensbeek. Vier bromfietsers werden bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogste snelheid was 59 km/u.