Persbericht

Papendrecht, 19 april 2002

Persconferentie: coalitiepartijen presenteren akkoord

Met voldoening deel ik u hierbij mee dat, na een periode van harmonieus overleg, een akkoord op hoofdlijnen is gesloten met het CDA en de VVD. Tezamen met het PAB zijn dit de partijen die vertegenwoordigd zullen zijn in het nieuwe college van de gemeente Papendrecht.

Het is een ambitieus akkoord met uitstraling geworden. Het bevat veel nieuwe elementen waarmee de uitdaging voor de komende jaren wordt aangegaan.

Naar aanleiding van de totstandkoming van het coalitieakkoord, nodig ik u uit, namens de coalitiepartijen PAB, CDA en VVD, voor een persconferentie op dinsdag 23 april, aanvang 14.00 uur op het gemeentehuis. Hier zal het coalitieakkoord worden gepresenteerd en toegelicht. Een samenvatting van het akkoord treft u hierbij aan.

Donderdag 25 april staat op de agenda van de gemeenteraad de benoeming en installatie van de nieuwe wethouders. De kandidaat-wethouders zijn de heren A. Stremler (PAB), A. Vogel (CDA) en drs. F.G. de Jong (VVD). Ook wordt dan het coalitieakkoord Papendrecht gaat de uitdaging aan besproken.

Namens het CDA en de VVD,

A. Stremler