Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

K O C o p d e V a k b e u r s v o o r T o t a l e V o e t v e r z o r g i n g

Op 20, 21 en 22 april kunt u tijdens de VTV beurs in de Rijnhal te Arnhem kennismaken met de nieuwe cursus Vierseizoenen voetbehandeling. In onze sfeervolle stand vinden hiervan diverse demonstraties plaats, die verzorgd worden door Ingrid van den Heuvel van Skin Vision te Stolwijk. Daarnaast informeren wij u graag over de laatste stand van zaken omtrent de theorie- en praktijkexamens voor voetverzorging.

In de eigentijdse cursus Vierseizoenen voetbehandeling leert u, als schoonheidsspecialist of voetverzorger, dat een voetbehandeling op maat een cosmetische en therapeutische werking heeft. Daarnaast hoort u ook, wat de bijdrage van deze behandeling is aan de totale verzorging en ontspanning van uw klanten.

Tijdens de beursdagen staan onze standmedewerkers u graag te woord over de nieuwste ontwikkelingen van de voetverzorgingsexamens. Vanzelfsprekend kunt u op onze stand ook terecht voor informatie over een erkenning als leerbedrijf en het aanbieden of zoeken van een stageplaats. Kortom, tot ziens in de stand van KOC Nederland.