Ingezonden persbericht


Ego documenten uit Utrechts Museumkwartier en Festival Privé 2002

Een literaire stadswandeling op zaterdag 20 en zondag 21 april van 11.00 uur tot 12.30 uur.
De stadswandeling wordt u aangeboden tegen een gereduceerd tarief van 5 Euro per persoon. Reserveren is niet noodzakelijk.
De activiteit gaat vooraf aan, en sluit aan bij, Festival Privé editie 2002. Dit festival wordt gehouden in en rondom Museum Catharijneconvent en begint op beide dagen om 13.00 uur.

Ego documenten uit het Museumkwartier is een bijzondere thema wandeling die zal starten op het Domplein voor het beeld van Jan van Nassau. De wandeling eindigt op de binnenplaats van Museum Catharijneconvent. Uw gidsen voeren u mee en tonen u mooie plekjes waar bekende Utrechtse schrijvers en dichters hun brieven en dagboekfragmenten geschreven hebben.

Omstreeks 13.00 uur zal Festival Privé geopend worden door Mw. A. Brouwer-Korf, burgemeester van Utrecht. In de middag programma's van Festival Privé 2002 zijn er voordrachten en muzikale intermezzo's in de Maagdenhuiszaal van het museum.
In de Pandhof en op de binnenplaats staan kraampjes met informatie over brieven en dagboeken en andere culturele en algemene informatie. Op verschillende locaties wordt het project 'Schrijf een brief aan je lief 'vormgegeven.

Informatie en aanmelden bij Oculare 030-2883261 of per Email info@oculare.nl

Voor informatie over Festival Privé 2002 belt u 040-2116867 of Email jacquewijn@hotmail.com
Kaartverkoop via Rondom, Stichting Festival Privé en tijdens festivaldagen aan de kassa van Museum Catharijneconvent.