Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-04-2002 Persberichten, district Heuvelrug, 13.45

Drie graffityspuiters aangehouden

VEENENDAAL In de nacht van donderdag op vrijdag zijn drie verdachten voor het spuiten van graffity uit Veenendaal op de Kerkewijk aangehouden.

De drie mannen in de leeftijd van 22, 21 en 19 jaar werden aangehouden nadat bij de politie een melding binnenkwam. Op de Kerkewijk werden diverse ramen van bedrijven en een bushalte met verf beklad.

Aanhouding bij vechtpartij

VEENENDAAL In de nacht van donderdag op vrijdag vond op de Prins Bernhardlaan een vechtpartij plaats. Een 23-jarige inwoner uit Veenendaal is hierbij aangehouden.

Na een ruzie met een andere 23-jarige man uit Veenendaal ontstond een vechtpartij. De politie probeerde ter plaatse de mannen uit elkaar te halen. Doordat de verdachte niet wilde weggaan nadat hem dit herhaaldelijk was verzocht, heeft de politie hem aangehouden en meegenomen naar het bureau. De politie stelt een onderzoek in naar de aanleiding van de vechtpartij.

Snelheidscontrole

RHENEN Vrijdagochtend heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Grebbeweg.

De controle werd gehouden van 08.30 tot 11.00 uur. Van de 1748 passerende voertuigen werd in 178 gevallen een snelheidsovertreding geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km per uur waar 50 km per uur is toegestaan.

Auto ramt gevel woning

VEENENDAAL Vrijdagavond reed een dronken man met zijn auto tegen een gevel van een woning aan de Holleweg.

Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie een melding van de bewoner van de getroffen woning. De 52-jarige verdachte uit Veenendaal bleek onder invloed van alcohol te zijn. De 24-jarige zoon van de man kwam ook ter plaatse. De man verzette zich bij de aanhouding en doordat de zoon zich hiermee bemoeide werd deze tevens aangehouden. Tegen beiden wordt proces-verbaal opgemaakt.