Ingezonden persbericht

Rotterdam, 8 april 2002

P E R S B E R I C H T

OPEN DAG GEHANDICAPTEN HOCKEY OP LEONIDAS

Voor alle kinderen en jongeren met een verstandelijke handicap, hun ouders en andere belangstellenden organiseert de Rotterdamse hockeyvereniging Leonidas (Kralinger Esch) op zaterdag 20 april a.s. van 11.30 tot 13.00 uur een open dag. Op deze dag kunnen de kinderen en hun ouders/verzorgers een hockeydemonstratie bijwonen van het reeds bestaande G-hockeyteam en hun trainers en zelf meedoen aan de training. Vóór en na deze demonstratie spelen de mini s en jeugd van Leonidas hun wedstrijden en kan men verder kennis maken met Leonidas. De G-Hockeycommissie zal dan ook aanwezig zijn voor meer informatie of opgave voor de G-Hockeyschool. Vanaf 11.00 uur is de G-hockeycommissie aanwezig voor meer informatie.

G-Hockeyschool
Gedurende 5 opeenvolgende zaterdagen (11.30 tot 12.30) krijgen de kinderen les van gediplomeerde hockeytrainers om hen in de gelegenheid te stellen kennis te maken met de hockeysport. De hockeyschool start in september 2002 op RHV Leonidas aan de Kralinger Esch 1 in Rotterdam, makkelijk bereikbaar met metro (Kralingse Zoom), tram en bus. Hockeysticks worden in bruikleen gegeven en na afloop van de hockeyschool vindt een feestelijke afsluiting plaats waarop men het felbegeerde Hockeydiploma krijgt uitgereikt.

Voor opgave voor de Open Dag of de G-Hockeyschool kan men contact opnemen met Karien Touw (telefoon: 010-2652221, ná 19.00 uur), de vereniging zal dan zorgen voor voldoende trainingsmateriaal. Meer informatie over het G-hockey op Leonidas kunt u vinden op www.leonidas.nl

Bijlage: foto open dag G-hockey op Leonidas in 2001



Ingezonden persbericht