Gemeente Den Haag

2002-04-12: Voorjaarswandeling Marlot en Reigersbergen

Stadsbeheer organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 april 2002, tussen 10.00 en 16.00 uur een voorjaarswandeling door de landgoederen Marlot en Reigersbergen. De afdeling Milieu en Vergunningen richt zich hierbij voornamelijk op de Haagse Natuurverkenners, maar iedereen die van het vroege voorjaar wil genieten is welkom. De deelnemers ontvangen een boekje met de routebeschrijving, leesbaar voor kinderen vanaf 7 jaar, en informatie over de planten en vogels die onderweg te zien zijn. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden op voornoemde dagen bij (de wagen van de afdeling Milieu bij) een dependance van de dienst Stadsbeheer aan de Bezuidenhoutseweg 452 (ter hoogte van de Saffierhorst). Hier is de routebeschrijving verkrijgbaar voor euro 0,70. Reizigers die met bus 43 komen, kunnen uitstappen bij de halte Bezuidenhoutseweg/Hofzichtlaan, nabij het benzinestation.

Natuurverkenners

Jongeren die lid willen worden van de natuurverkenners kunnen zich op beide dagen aanmelden. Kinderen tussen de 7 en 13 jaar, die meer willen weten over wat er groeit en bloeit in je eigen stad komen hiervoor in aanmerking. In de periode van april t/m oktober wordt er gewandeld in en rond Den Haag. Tegen betaling van euro 4,54 inschrijfgeld ontvangen de nieuwe natuurverkenners de clubkaart en routebeschrijvingen. Bovendien worden alle berichten daarna per post toegestuurd. Jongeren die zich niet op 20 en 21 april kunnen opgeven, kunnen contact opnemen met mevrouw L. Verspoor op telefoonnummer 353 69 11.

last update: 12 april 2002 ;pag.: 12060; auteur: 10;cat.: 17 Uw