Leefbaar Nederland

e-LN 21 april 2002

De dagelijkse elektronische nieuwsbrief van Leefbaar Nederland

BEL FRED TEEVEN OP MAANDAG 22 APRIL!

Maandagavond a.s. 22 april is Fred Teeven te gast bij de redactie van Dagblad De Gelderlander voor een "belavond". Tussen 18.00 en 20.00 uur kunt u vragen stellen aan Fred Teeven via telefoon nummer 0800-022-6766!

Doe mee! Bel Fred Teeven maandag a.s. tussen 18.00 en 20.00 uur op 0800-022-6766.

TEGENVALLENDE PEILINGEN REDEN OM NOG HARDER TE WERKEN

Het valt niet te ontkennen, de peilingen van de afgelopen weken zijn teleurstellend. Maar de peilingen zijn voor de kandidaat kamerleden, de districtsvertegenwoordigers, en het campagneteam geen reden geweest om bij de pakken te gaan neerzitten. Integendeel, er wordt harder gewerkt dan ooit. Op het campagnebureau brand het licht nu vrijwel zeven dagen per week van 07.00 tot 24.00 uur. Men is o.a. druk bezig met Fred's regiotour, het plakken van verkiezingsposters, en het monteren van de televisie spotjes voor de laatste weken van de campagne. Kortom, er zal worden geknokt voor iedere stem en voor iedere zetel in de aanloop naar 15 mei!

FRED TEEVEN PLAKT NOORD HOLLAND VOL

Op zondag 21 april ging Fred Teeven samen met Fond Schirris en een groepje vrijwilligers op pad om posters te plakken in de regio Noord Holland. De nieuwe posters zijn afgelopen vrijdag door de drukker afgeleverd. De posters zijn knal-oranje en komen in tien verschillende versies. De posters zijn afgelopen weekeinde door het land verspreid en u zult ze zonder twijfel binnenkort in uw omgeving tegenkomen. Als u de komende weken wilt helpen plakken, neem dan even contact op met uw regiovertegenwoordiger.


---
http://www.leefbaar.nl info@leefbaar.nl