Ingezonden persbericht

22 APRIL CHATTEN MET CEES VAN DRONGELEN,
NA AFLOOP VAN LAATSTE AFLEVERING TUSSEN KUNST & KITSCH VAN DIT SEIZOEN

Op maandag 22 april wordt bij de AVRO de laatste aflevering van Tussen Kunst & Kitsch van dit seizoen uitgezonden om 21.00 uur op Nederland 1. In deze aflevering zijn Cees van Drongelen en zijn experts te gast in het Stedelijk museum in Alkmaar.

Naar aanleiding van de tentoonstelling "Het beste uit Tussen en Kitsch", vindt er na deze uitzending van Tussen Kunst en Kitsch om 22.00 uur op http://www.avrokunsttribune.nl een videochat met Cees van Drongelen plaats. Deze videochat wordt gepresenteerd door Nelleke van der Krogt. Begin 2003 volgt zij Cees van Drongelen op als presentator van dit populaire kunstprogramma.

De videochat
Gedurende de videochat is het mogelijk om Cees van Drongelen het hemd van het lijf te vragen. Wilt u bijvoorbeeld weten wat het meest bizarre voorwerp is dat Cees ooit heeft gezien, of vragen wat hij ervan vindt dat Nelleke hem opvolgt, u kunt het hem maandag de 22e april allemaal vragen direct na de uitzending om 22.00 uur.

Andere informatie op AVRO-site
Op de site is ook informatie te vinden over de tentoonstelling "Het beste uit Tussen en Kitsch" die duurt van 20 april t/m 30 juni in de Rotterdamse Kunsthal. Ook kunt u het 'Expert spel' spelen, waarbij u zélf bepaalt wat de waarde van een voorwerp is.

AVRO-Televisie, maandag 22 april om 21.00 uur op Nederland 1.