Gemeente Loenen aan de Vecht


Nieuwsberichten

11-04-2002
Miniconferentie Vrijwilligerswerk 22 april, meld u aan,

De gemeente onderkent het belang van vrijwilligerswerk en wil dit werk dan ook gericht ondersteunen. Daarom organiseert zij een miniconferentie waar vertegenwoordigers van vrijwilligersorganisaties hun wensen kunnen uiten en ideeën over verbetermogelijkheden kunnen aandragen.

Om deze miniconferentie zo nuttig mogelijk te maken doet de gemeente beroep op vrijwilligers die zich aangesproken voelen en bereid zijn om een avond met de andere vrijwilligers en de gemeente om de tafel te gaan zitten om zo te inventariseren wat de gemeente kan betekenen voor het vrijwilligerswerk.

Deze inventarisatie zal de basis van verdere acties, en van beleidsvorming op het gebied van vrijwilligerswerk gaan vormen.

Dus als u ideeën heeft, weet wat er speelt in het vrijwilligerswerk en vooral waar behoefte aan is: meld u dan aan voor de miniconferentie op maandag 22 april!
De avond loopt van 19.30 tot 22.00.

Voor meer informatie en natuurlijk ook als u iemand kent die een bijdrage kan leveren aan de miniconferentie neemt u contact op met Evelien Bon, telefoonnummer: 0294-236277