Ingezonden persbericht


Persbericht

Wereldwijde erkenning voor Vosko

WADDINXVEEN/ZEIST - Vosko Networking uit Waddinxveen is door de wereldwijde netwerkleverancier Cisco Systems uitgeroepen tot 'Outstanding Customer Satisfaction'-partner van het jaar 2001. Dat betekent dat de klanten van Cisco het meest tevreden zijn over de diensten en serviceverlening van Vosko. De bijbehorende award kreeg het management van Vosko in Zeist uitgereikt. De erkenning geldt voor de Nederlandse markt. Over twee weken dingt Vosko in Orlando mee naar de Cisco Global Partner Awards.

Vosko was op voorhand en vooravond van de prijzenverdeling al zeer tevreden met de nominatie van Cisco. Een nominatie voor één van de categorieën die de leverancier van netwerkoplossingen voor hun partners in het leven heeft geroepen als attentie voor de getoonde inzet en prestaties van het afgelopen jaar. Dat Vosko met de hoofdprijs in de meest geambieerde categorie 'Customer Satisfaction' naar huis, ging benadrukt de jarenlange strategie en werkwijze van de Waddinxveense onderneming. ,,Deze onderscheiding loopt volledig in de lijn met Vosko's strategie en onderstreept onze speerpunten: klanttevredenheid, loyaliteit en continuïteit", aldus een trotse Marc Gozeling, salesmanager van Vosko.

Vosko scoort volgens het juryrapport onder alle Cisco-partners de hoogste klanttevredenheid. Cisco komt tot die conclusie na een objectief onderzoek onder haar eindgebruikers. Verder blijkt uit de enquête dat veel Cisco-eindgebruikers lang klant blijven bij Vosko. De Vosko-relaties onder de Cisco-eindgebruikers zijn zelfs het meest loyaal. Veel van deze eindgebruikers bestellen hun Cisco-apparatuur uitsluitend bij Vosko. In de voorlopige tussenstanden van 2002 blijkt dezelfde waardering voor Vosko.

Vosko Networking is een vooraanstaand systeem integrator van datacommunicatie- en computernetwerken. Als systeem integrator levert Vosko al vele jaren aan tal van klanten in verschillende sectoren producten, diensten en service. Zowel in de ontwerp- en realisatiefase als ook daarna. Vosko heeft zestig medewerkers in dienst en maakt bij haar dienstverlening gebruik van de nieuwste hoogwaardige technologieën, ontwikkelingen en inzichten. Hiervoor heeft Vosko een nauwe samenwerking met onder andere Cisco Systems.

einde persbericht

Noot voor redactie,