Ingezonden persbericht


NIEUWBOUW VERSCHUREN INTERIEURBOUW GESTART

Onlangs werd op het nieuwe bedrijventerrein Esp, gelegen aan de J.F. Kennedylaan in Eindhoven-Noord, gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand van Verschuren Interieurbouw BV. Een markant pand met daarin een 'state-of-the-art' productiehal en een aanpalend kantoor waar werkvoorbereiding, de ontwerpafdeling en overige ondersteunende afdelingen zoals in- en verkoop worden ondergebracht.

De oppervlakte van de nieuwe huisvesting bedraagt zo'n 4.500 m². De productiehal zal worden ingericht met voornamelijk CNC gestuurde houtbewerkingmachines. Daarnaast zal een geavanceerde afzuiginstallatie voor het gehele machinepark worden geplaatst. Volgens planning wordt het pand begin december 2002 opgeleverd. Tot die datum blijft Verschuren Interieurbouw opereren vanaf de huidige locatie op Ekkersrijt 7304 te Son.

Groeipatroon
De plannen tot realisatie van het nieuwe bedrijfspand dateren reeds van 1999. Toen gaf Verschuren Interieurbouw aan Ingenieursbureau Archicom te Eindhoven de opdracht om een plan voor nieuwbouw van een nieuwe productiehal inclusief kantoor te ontwikkelen. Het verwachte groeipatroon voor de daaropvolgende jaren vormde daarvoor de belangrijkste aanleiding. Uit deze studie is de vervolgopdracht voor de verdere engineering door Archicom voortgekomen.

Verschuren Interieurbouw BV
Verschuren Interieurbouw neemt al meer dan 25 jaar een onderscheidende plaats in binnen de interieurbouwsector. De basis daarvan is gelegen in de creatieve en resultaatgerichte wijze waarop de 35 medewerkers van Verschuren Interieurbouw telkens weer een maatgerichte interieuroplossing genereren voor de divers samengestelde klantenkring. Verschuren Interieurbouw is op vele gebieden in beweging:
· Projectinrichting

· Winkelinrichting

· Speciaalbouw

· Producten in serie

Verschuren Interieurbouw BV is aangesloten bij de Centrale Bond van Meubelfabrikanten. Voor meer informatie zie: http://www.verschuren-interieurbouw.nl/


---

Noot voor de redactie (