FENIT

AG-congres: ICT-investeringen in de spotlights

28-02-2002 Op 23 april presenteert Automatisering Gids in Golden Tulip Figi Zeist de resulaten van het wetenschappelijk onderzoek naar het beslissingsproces rond ICT-investeringen, uitgevoerd door de Katholieke Universiteit Brabant en Intomart.

In opdracht van Automatisering Gids vindt er momenteel wetenschappelijk onderzoek plaats naar het besluitvormingproces bij ICT-investeringen. De uitkomsten van dit onderzoek door Katholieke Universiteit Brabant (KUB) worden op 23 april in Golden Tulip FIGI Zeist gepresenteerd.

Hoe komen ICT-investeringen tot stand? Welke eisen moet een directie of Raad van Bestuur aan zichzelf stellen om verantwoorde besluiten over ICT-investeringen te nemen? Weten leveranciers wat een potentiële opdrachtgever exact verwacht bij de voorbereiding van een besluit? Hoe groot is de rol van adviseurs en consultants? Kortom: wie pakt de hoofdrol?
De deelnemers aan het congres krijgen de beschikking over het wetenschappelijke rapport en kunnen tijdens het congres luisteren naar bijdrage van onder meer Dhr. Fehmers (directeur IBM Nederland), Prof. dr. Rinnooy Kan (Raad van Bestuur ING) en Mr. A. Jorritsma (minister van Economische Zaken).

Kijk op www.ag-congres.nl voor het volledige programma en het inschrijfformulier. Leden van Nederland~ICT krijgen een korting van 130 op de entree!
Voor vragen kunt u contact opnemen met Ageeth Luisman, tel. 070 - 304 61 84, e-mail: a.luisman@wkths.nl

AG-congres: Je hoort wat je moet weten!

copyright FENIT 2002

Ga terug