CDG


Uitbreiding directie CDG Europe bv

Met ingang van 1 april jl zijn de heren Peter Hoekstra en Pierre Kleine Schaars benoemd tot respectievelijk Commercieel Directeur en Directeur Services. Beide heren nemen zitting in de directieraad van CDG tezamen met de heer Rashied Akrum (Algemeen Directeur) en de heer Hans Go (Financieel Directeur).

Peter Hoekstra heeft als primaire taak om door actief samen te werken met een beperkt aantal partnerships met dedicated resellers nieuwe concepten in de Benelux te introduceren. Daarnaast zal het de taak zijn van de commercieel directeur om de sales- en marketingorganisatie te integreren. Na een periode waarin het noodzakelijk is geweest om als Server-Based Computing-specialist de concepten in de markt te ontwikkelen is het nu noodzakelijk om door middel van verkoopgerichte marketing het marktaandeel SBC in Nederland te vergroten. Hiervoor was Peter reeds werkzaam bij CDG als Sales Manager.

Pierre Kleine Schaars draagt als Directeur Services de verantwoording voor de technische- en operationele organisatie. Besloten is om de facilitaire, logistieke alsmede de technische diensten, voor zowel de interne als externe organisatie, te laten vallen onder dezelfde verantwoordelijkheid. Zo kan er sneller ingespeeld worden op veranderingen in de markt. Op deze manier kunnen de bedrijfsprocessen zeer snel in de interne operatie geïntegreerd worden en kan er dus meer kwaliteit naar de klant gewaarborgd worden. Hiervoor was Pierre reeds werkzaam bij CDG als Manager Knowledge Centre.

Door de versterking van de huidige directie op het operationele vlak is de continuïteit van CDG meer dan ooit gewaarborgd. De huidige directie richt zich volledig op toekomstige strategische ontwikkelingen voor CDG die de toekomst voor haar klanten kunnen verzekeren.

CDG is dé innovatieve IT distributeur in de Nederlandse markt en levert oplossingen binnen het Server-Based Computing concept. De doelstelling van CDG is om, in voortdurend dialoog met de markt, nieuwe producten en diensten te vinden die een waardevolle aanvulling zijn op het Server-Based Computing concept. Op die manier kunnen steeds innovatieve oplossingen van producten en diensten aangeboden worden met toegevoegde waarde.

Voor een persoonlijke toelichting en meer informatie over CDG en de aanstellingen kunt u contact opnemen met:
CDG Europe bv, Peter Hoekstra Commercieel Directeur op telefoonnummer 079-3601300 of via e-mail p.hoekstra@cdg.nl

23-4-02