Wifac B.V.

De Wifac Academie nodigt u uit voor een seminar "Alcoholvrij drukken of een stap(je) verder"

Tijdens dit praktijkgerichte seminar vertellen wij u over de diverse aspecten en aandachtspunten. Tussendoor laten wij u op dezelfde Mitsubishi pers een demo zien van conventioneel, alcoholvrij en waterloos drukken. Zodat u zich zelf kunt overtuigen van de praktische haalbaarheid.

De thema's die behandeld worden tussen deze praktijkdemo's zijn :
* Watereisen. Water is alleen maar H2O, maar is dat wel zo?
* Waarmee moet u rekening houden bij alcoholvrij drukken, zowel aan de pers als met de toegepaste toevoegmiddelen.
* Alcoholvrij drukken is een thema waarvan iedereen denkt dat hij 't weet, maar slechts enkelen uit ervaring kunnen putten. En dat terwijl alle nieuwste technieken als de DI-techniek en digitaal drukken vaak op deze techniek zijn gebaseerd.

De data zijn 23 en 24 april 2002. We ontvangen u graag op die dagen om 15.30 uur zodat u filevrij kunt reizen. Het programma duurt tot ca 20.00 uur. Naast alle technische en praktische kennis is er ook aan de inwendige mens gedacht. Er is rond 18.00 uur een pauze met een buffet.

De kosten voor deelname aan dit seminar bedragen Euro 35,- per persoon.

Zodra u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons het volledige programma en de routebeschrijving en opgave van de betalingswijze. Meld u zich zo snel mogelijk aan. Bij eerdere seminars hebben we niet alle aanmeldingen kunnen honoreren. Boeking gebeurt in volgorde van ontvangst aanmelding.

Wij zien u graag op 23 of 24 april 2002 op de Wifac Academie in Mijdrecht. Voor inlichtingen en aanmeldingen kunt u zich wenden tot Frank Hijman: telefoon 0297-289462 of email frank.hijman@wifac.nl

Wifac bv, Postbus 175, 3640 AD Mijdrecht
Tel. (0297) 289691, Fax (0297) 288446
E-mail info@wifac.nl