Ingezonden persbericht


Persbericht 59fb98.jpg

ASP4all introduceert Digitale Raadzaal op beurs ICT Overheid 2002

Huizen, 23 april 2002 ASP4all, specialist in ASP, Hosting en E-commerce, introduceert tijdens de beurs ICT Overheid 2002 (Jaarbeurs Utrecht, 23-25 april) het concept van de Digitale Raadzaal. De Digitale Raadzaal geeft de deelnemers aan de vergadering de mogelijkheid om online informatie op te vragen, onderling te communiceren of notities voor derden te versturen. Dit alles zonder de raadzaal te verlaten. Het zeulen met stapels documenten is voor de raadsleden verleden tijd.

De Digitale Raadzaal is een door ASP4all ontwikkeld project, en is in Amsterdam al enige tijd in gebruik. Alle raadsleden, college van B & W en ondersteunende staf zijn tijdens de vergaderingen online. Internet en intranet zijn binnen handbereik. Met toetsenbord, muis en opmerkelijk in het bureaublad ingebouwde monitor, kan elke deelnemer al vergaderend notulen en dossiers opvragen, raadplegen en sneller dan ooit doorzoeken. Tevens zullen er op korte termijn nieuwe applicatiemogelijkheden geïntroduceerd worden. ASP4all heeft bijvoorbeeld al een applicatie ontwikkeld voor elektronisch stemmen.

Alhoewel ASP4all in eerste plaats begon met het adviseren van alle partijen, is vervolgens dit in Huizen gevestigde bedrijf in alle fasen van het project betrokken. Van idee, via ontwerp tot en met realisatie. Projectleider bij de digitalisering van de Amsterdamse Raadzaal was Dirk van der Woude van het gemeentelijk bureau Informatisering Amsterdam. Hij is binnen de gemeente sterk betrokken bij innovatieve ICT-projecten zoals de Glazen Stad, AmsterdamMail, de kenniswijk Cyburg en het glasvezelnet. Van der Woude: ASP4all heeft zich in het hele traject als een uitmuntende meedenker en sparringpartner gemanifesteerd. Stevige kennis van techniek en creativiteit, gekoppeld aan een resultaatgerichte attitude hebben sterk bijgedragen aan het welslagen van het project.

ASP4all zal op de beurs ICT Overheid 2002 in de Jaarbeurs te Utrecht te vinden zijn op standnummer 02.G032.

Over ASP4all

ASP4all, gevestigd in Huizen ( t Gooi) en in Amsterdam, is dé specialist in het verhuren van online GroupWare- en businessapplicaties. ASP4all biedt full-service-dienstverlening op het gebied van internetprojecten. De drie specialismen van ASP4all zijn Application Service Providing (ASP), Hosting en E-commerce. De bindende factor van deze specialismen is de internettechnologie (hard-, software en beheer). ASP4all onderscheidt zich van haar concurrenten door haar jarenlange ervaring in de automatiseringsbranche, het hebben van een professionele netwerk infrastructuur en het aanbieden van gedegen kennis en goede service voor geavanceerde technologische toepassingen op het gebied van internet- en intranetprojecten en Application Service Providing. Voor meer informatie kijkt u op: www.asp4all.nl.