Ingezonden persbericht

ISO kiest nieuw bestuur '02/'03

UTRECHT, 20020423 -- Het ISO (Interstedelijk Studenten Overleg) heeft een nieuw bestuur. Vijf studenten zijn door de Algemene Vergadering voor een jaar benoemd. 29 juni treden zij aan.

Voorzitter: Linda van Beek
Linda (21) studeert sinds 1998 Nederlands Recht aan de Katholieke Universiteit Brabant. Zij studeert eveneens Internationaal en Europees Recht. Vanaf september 2000 was zij namens de studentenfractie SAM lid van de KUB-Raad. Ook is zij student-assistent voor de vakgroep Staats- en Bestuursrecht.

Secretaris: Fleur Schram
Fleur (21) is in 1999 begonnen met haar studie Internationale Bedrijfskunde aan de Universiteit Maastricht. Al tijdens haar middelbare schooltijd was zij actief in de medezeggenschap: zij was toen lid van de leerlingenraad. Fleur is vanaf het begin van haar studie zeer actief geweest in de studentenvereniging Circumflex.

Bestuurslid Financiële Zaken: Roel Notten
Roel (21) studeert sinds 1999 Sociologie aan de Universiteit Utrecht. Hij was al medewerker van het ISO sinds 2000. Ook was hij actief in diverse commissies op de studentenvereniging Veritas.

Algemeen bestuurslid/Vice-voorzitter: Dimitri Gilissen Dimitri (23) is vierdejaars Student Technische Natuurkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Op de middelbare school zat Dimitri in de leerlingenraad en de medezeggenschapsraad. Aan de universiteit was hij fractievoorzitter van de studentenfractie Groep-één in de Universiteitsraad. Ook is hij lid van de Studenten Advies Commissie (SAC) van de VSNU.

Algemeen Bestuurslid: Sebastiaan ter Burg
Sebastiaan (23) is derdejaars student Bedrijfskundige Informatica aan de Hogeschool van Utrecht. Op de hogeschool is hij lid van de facultaire medezeggenschapsraad; hij was daar ook lid van de gemeenschappelijke opleidingscommissie. Verder is hij secretaris geweest van zijn studiebelangenvereniging.

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is de grootste landelijke studentenorganisatie en vaste overlegpartner van de Minister van Onderwijs. Bij het ISO zijn ongeveer 160.000 studenten aangesloten.



Ingezonden persbericht