Gemeente Deventer

I
nformatie- en inspraakavond wegvak 7 as binnenstad-colmschate

De gemeente organiseert op dinsdag 23 april een informatie- en inspraakavond over de herstructurering van wegvak 7 van de As Binnenstad - Colmschate. De bijeenkomst is in het Hof van Colmschate, Holterweg 104, Colmschate en begint om 20 uur.

Wegvak 7 is ruwweg het traject van de Holterweg dat ligt tussen de toekomstige aansluiting op de N348 ter hoogte van de Blauwenoordsweg en de aansluiting op het bestaande gedeelte van de Holterweg ter hoogte van de Veldpaperweg in Colmschate. De herstructurering van wegvak 7 is in strijd met het geldende bestemmingsplan. De gemeente kan door toepassing van artikel 19, lid 1 WRO vrijstelling van het bestemmingsplan verlenen.

Voordat burgemeester en wethouders hiertoe besluiten, ligt het verzoek vanaf 4 april gedurende vier weken ter inzage bij de balie Ruimte Milieu en Wonen, Burseplein 10 en in het Gemeentelijk Informatiecentrum, Burseplein 20.

Gedurende deze termijn van vier weken kan iedereen schriftelijk inspreken over het ingediende verzoek.

U kunt uw schriftelijke inspraak richten aan het college van burgemeester en wethouders, ter attentie van de afdeling Ruimtelijke Ordening, Postbus 5000, 7400 GC Deventer.

Bovendien kunt u gedurende de openingstijden mondeling inspreken bij de balie Ruimte Milieu en Wonen, Burseplein 10 of telefonisch via nummer 693461.