Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Werk mee aan een enquête naar mondhygiëne bij CF-patiënten!

22-04-2002
De NCFS werkt graag mee aan een bijzondere enquête van twee studenten Mondhygiëne in Nijmegen. Door middel van een vragenlijst willen zij nagaan of de ziekte Cystic Fibrosis direct of indirect gevolgen heeft voor de mondgezondheid. Te denken valt aan het frequenter voorkomen van tandvleesaandoeningen, cariës, tandsteenafzetting of andere orale complicaties bij patiënten met Cystic Fibrosis. Ook willen zij weten of er een indirect effect van medicijnen op de mondgezondheid bestaat.

CF-patiënten kunnen de enquête via deze website downloaden als Word-document, Acrobat Reader-document of als ZIP-bestand (klik hier). Na het invullen kan de enquête (graag alleen door CF-patiënten!) worden gemaild naar Saapkevdm@hotmail.com

Zij die in het mailtje aan de studenten hun naam- en adresgegevens vermelden krijgen een gratis mondverzorgingspakketje toegestuurd als dank voor het invullen van de enquête. Geïnteresseerden kunnen tevens de scriptie, nadat deze klaar is, per e-mail krijgen toegezonden. Vermeld ook dat echter in je e-mail.

Namens Saapke van der Meulen en Fabiënne Paulissen alvast heel erg bedankt voor het invullen!

Klik hier om naar de downloadpagina te gaan en de enquête te downloaden

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl

Geregistreerd bij het Centraal Bureau Fondsenwerving