Ingezonden persbericht


Van Inkel zamelt parkeerboetes in

Win een jaar lang gratis parkeren op Radio 538

Hilversum, 23 april 2002 - Op 9 mei geeft Radio 538 een jaar lang gratis parkeren weg. Deze actie gaat vanaf vandaag van start. Iedereen kan meedoen mits hij of zij het afgelopen jaar een parkeerboete heeft ontvangen. Door een kopie van de parkeerboete op te sturen naar Jeroen van Inkel, maken de luisteraars van Radio 538 kans op deze unieke prijs.

Tot en met 5 mei kunnen mensen hun bekeuringen opsturen. Vanaf 6 mei trekt Jeroen van Inkel tijdens zijn programma dagelijks een winnaar uit de ontvangen bekeuringen. Deze dagwinnaar ontvangt dan een speciaal Ambi Pur pakket van sponsor Ambi Pur Car. Op donderdag 9 mei wordt de hoofdprijs weggegeven waar alle inzendingen, dus ook de dagwinnaars, naar meedingen. De winnaar mag een jaar lang gratis parkeren in zijn of haar woonplaats.

Radio 538 DJ, Jeroen van Inkel: "Na de flitspalenactie en het weggeven van een Ferrari, is dit wederom een ludieke actie gericht op de Nederlandse weggebruikers. Geen gezanik meer met muntgeld, nooit meer op zoek naar een parkeerautomaat die niet defect is en ook geen geëtter met een Chipknip die niet opgeladen is. Een jaar lang gratis parkeren...dat moet toch een genot zijn!"

Rinkeldekinkel is van maandag tot en met donderdag te beluisteren op Radio 538. Meer informatie over de actie is te vinden op de vernieuwde site radio538.nl.

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (