Ingezonden persbericht

Geachte redactie,

Dit bericht bevat het FlexWindow persbericht van 23 april.

Met vriendelijke groet,
Pascal Maas
FlexWindow / Digital Architects

PERSBERICHT

23-april-2002

Nieuwe functionaliteit FlexWindow

De content management service per e-mail, FlexWindow, heeft haar service uitgebreid. De twee nieuwe toevoegingen zijn beschikbaar in zowel de zakelijke als de (gratis) persoonlijke accounts. Er kan nu nieuwe content worden toegevoegd aan een flexwindow, in plaats van dat de oude content wordt vervangen. Tevens worden afbeeldingen die via een attachment worden verzonden nu ondersteund.

De toevoeg-functie biedt nieuwe mogelijkheden. Door middel van de toevoeg-functie kunnen gebruikers eenvoudig een nieuwsarchief bijhouden, nieuwe producten toevoegen aan het productenoverzicht, een web log bijhouden of bijvoorbeeld nieuwe foto's toevoegen aan een fotoalbum.

De nieuwe ondersteuning voor afbeeldingen die als een attachment aan e-mail worden meegestuurd, is vooral handig voor gebruikers die zogenaamde plain text updates versturen. In deze vorm kunnen plaatjes namelijk niet in het bericht zelf worden geplaatst, zoals bij de opmaak van html e-mail.

De FlexWindow service is een internetdienst waarmee onderdelen van websites automatisch kunnen worden aangepast door het versturen van een e-mail. De service wordt typisch gebruikt voor het aanpassen van nieuws, prijzen, vacatures, productinformatie, en meer. Persoonlijk gebruik is gratis, zakelijke abonnementen zijn er vanaf 110 Euro per jaar.

Voor meer informatie:
http://www.flexwindow.com