Ingezonden persbericht


NRG Group Benelux wint internationale Ricoh Award

Nashuatec doet weer van zich spreken

's-Hertogenbosch, 23 april 2002 - NRG Group Benelux, leverancier van producten en diensten op het gebied van documentenbeheer en met name bekend als Nashuatec, heeft de internationale Ricoh Award in de wacht gesleept. Deze prijs, die dit jaar voor de tweede keer werd uitgereikt, gaat naar de beste Ricoh onderneming wereldwijd. Dit jaar valt die eer dus te beurt aan Nashuatec/NRG; van de 139 Ricoh ondernemingen wereldwijd wordt zij dit jaar als beste beschouwd.

"We zijn zeer verheugd deze prijs in ontvangst te mogen nemen en beschouwen het als een enorme erkenning voor de koers die wij de afgelopen jaren hebben gevaren. We zullen proberen ons te blijven verbeteren en blijven streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Ik zie nog volop uitdaging voor de toekomst", aldus Michel De Bosschere, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Nashuatec/NRG.

Kwaliteitsmanagement
Mede dankzij een jarenlange investering in kwaliteitsmanagement is deze prestigieuze prijs Nashuatec/NRG ten deel gevallen. Continue focus op klantenloyaliteit, bijsturing en zelfcontrole liggen aan het succes ten grondslag. Kwaliteit is al ruim 10 jaar een begrip binnen de organisatie. In 1991 werd de afdeling Quality & Customer Satisfaction in het leven geroepen. Op basis van Total Quality Management, het EFQM-model en klachtenbewakingssystemen wordt de hoge kwaliteitsstandaard nauwgezet bewaakt. In 1997 kreeg de organisatie de Nederlandse Prijs voor Total Quality Management. Daarnaast is Nashuatec/NRG ISO 9001 en 14001 gecertificeerd voor de gehele organisatie.

Internationale erkenning
Met het toekennen van deze award toont Ricoh haar waardering voor de succesvolle bedrijfsvoering van Nashuatec/NRG. De moederorganisatie uit Japan hecht buitengewoon veel waarde aan het begrip kwaliteit, hetgeen de toekenning van deze award extra bijzonder maakt. De onderneming laat reeds jarenlang een consistente groei zien, resulterend in marktleiderschap in de Benelux binnen het segment copiers en MFP's (zogenaamde Multifunctional Products). De strategie van Nashuatec/NRG en de bundeling van kennis binnen de internationale Ricoh organisatie vormen de basis voor de toekomstige groei.



Ingezonden persbericht