Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 23-04-2002 3e Persbericht 22 april 2002

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Aanrijding A58
Op de A58, ter hoogte van hectometerpaal 8.9, heeft maandag rond 18.00 uur een aanrijding tussen twee personenautos plaatsgevonden. De aanrijding gebeurde nadat een 35-jarige automobiliste uit Liempde uitweek voor een op de weg liggende krat. Hierdoor kwam de vrouw met haar auto in de berm terecht. Ze verloor de controle over haar stuur waardoor ze vanuit de berm weer op de rijbaan terecht kwam en tegen de auto van een 35-jarige automobilist uit Arnhem botste. De auto van de man uit Arnhem is hierop gaan tollen en over de kop geslagen. De man is met verwondingen aan zijn hoofd overgebracht naar het Catharinaziekenhuis.

Helmond: Conducteurs bedreigd
In een trein op het Stationsplein is maandag rond 16.30 uur een 30-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden. Hij wordt verdacht van het bedreigen met de dood van twee conducteurs kort voor zijn aanhouding. De conducteurs waren bezig met de kaartcontrole toen bleek dat de verdachte geen geldig vervoersbewijs had en zich ook niet kon legitimeren. Toen hij hierop aangesproken werd bedreigde de verdachte de conducteurs. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Verkeerscontrole
Op de Voorste Straakven zijn negen bromfietsers bekeurd omdat zij gebruik maakten van het fietspad. Een van hen kreeg ook nog een bekeuring voor het niet kunnen tonen van het bromfietscertificaat.

Aarle-Rixtel: Inbraak in woning
Uit een woning aan de Laarweg zijn maandag tussen 8.30 en 18.00 uur sieraden en een sleutel gestolen. De dader kwam binnen door een raam aan de achterkant van de woning dat op een kier stond.