Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 23-04-2002 Mediaberichten 23 april (10.45 uur)

VELDEN Twee verkeersgewonden

VELDEN Bij een aanrijding op de Rijksweg in Velden raakten dinsdagmorgen twee personen gewond. Een vrouw uit Arcen wilde met haar auto vanaf de Rijksweg afslaan naar De Bong. Op dat moment kon de automobiliste die achter haar reed niet op tijd remmen. Een aanrijding tussen beide autos was het gevolg.

De vrouw uit de achterste auto is door de brandweer bevrijd. Beide bestuursters (uit Arcen) zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Venlo gebracht. Over de aard van de verwondingen is op dit moment geen verdere informatie beschikbaar.

Het verkeer heeft ruim een uur vertraging opgelopen omdat de rijbaan gestremd was. De leeftijden van beide vrouwen is op dit moment niet bij de politie bekend. Hierover volgt later een aanvullend bericht.

VENLO Diefstal caravan

VENLO Vanaf een parkeerterrein aan de Van Coehornstraat is in de nacht van zondag op maandag een nieuwe caravan ter waarde van 18.000 euro gestolen.

Door een poort te forceren is toegang verschaft tot het parkeerterrein. Onbekenden hebben de caravan vervolgens het terrein afgereden.