Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 23-04-2002 Mediaberichten 23 april (14.50 uur)

VELDEN Twee verkeersgewonden (2)


- Aanvullend bericht -

VELDEN Bij een aanrijding op de Rijksweg in Velden raakten dinsdagmorgen twee vrouwen uit Arcen gewond. Een 31-jarige automobiliste wilde met haar auto vanaf de Rijksweg afslaan naar De Bong. Op dat moment kon de 39-jarige automobiliste die achter haar reed niet op tijd remmen. Een aanrijding tussen beide autos was het gevolg. Beide vrouwen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De 39-jarige vrouw (uit de achterste auto) is ter observatie opgenomen in het Venlose ziekenhuis. De 31-jarige vrouw kon na behandeling op de eerste hulp naar huis.

MEIJEL Inbrakenreeks op camping

MEIJEL In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in twaalf caravans op een camping aan de Steenoven. Bij de inbraken is voornamelijk audio- en videoapparatuur buitgemaakt. Daarnaast wordt ook gereedschap, kleding en enkele sieraden vermist. De gedupeerden hebben aangifte gedaan bij de politie. Toegang tot de caravans werd verschaft door het forceren van de deur. Op dit moment is niet bekend hoe hoog de waarde van de aangerichte schade is. Ook de totale waarde van de buitgemaakte goederen is nog niet bekend.

VENLO Aanhouding na belediging

VENLO Dinsdagmorgen zag een onopvallende politiepatrouille een bromfietser met passagier over de Helbeek rijden. De passagier droeg geen helm en werd hierop door de agenten aangesproken. De 24-jarige man uit Roosendaal werd bekeurd. De agenten adviseerden hem om zijn weg te voet te vervolgen om geen tweede boete te riskeren. De man werd hierop boos en gooide de bekeuring op de grond. Na enkele verzoeken om de bekeuring alsnog op te rapen en de standvastige weigering hierop hield de politie de man aan. Hij beledigde vervolgens de agenten. De man is overgebracht naar het politiebureau. Hij krijgt een boete voor het rijden zonder helm en een voor het beledigen van de agenten.