ALADDIN KNOWLEDGE SYSTEMS BV http://www.eAladdin.com

Aladdin gaat samenwerken met RSA Security

Tel Aviv (IL) / IJsselstein, 23 april 2002 Aladdin's op USB gebaseerde eToken authenticatie device is thans geheel compatibel met RSA Security's authenticatie technologie.

Als onderdeel van het RSA Secured Partner Program heeft Aladdin's eToken de 'RSA Secured RSA ACE/Server 5 Ready' en 'RSA Secured RSA SecurID Ready' certificatie gekregen. Eerder al ontving eToken de certificering voor interoperabiliteit met de software van RSA Keon voor digitaal certificaat beheer.

eToken, een compact USB-token ter grootte van een normale huissleutel, is nu geheel compatibel met deze oplossingen vanuit RSA. De klant vraagt om krachtige beveiligingsopties die hun kerninfrastructuur verbeteren. Naast de opslag, generatie en het beheer van digitale certificaten is Aladdin's eToken eveneens een prima aanvulling op bijvoorbeeld de RSA SecureID-technologie en zorgt voor de mogelijkheid om PKI toe te passen in de gehele organisatie tegen marginale kosten.

Voor meer informatie ga naar www.eAladdin.com of neem contact op met Aladdin's Benelux-vestiging in IJsselstein.

Aladdin BV, Postbus 352, NL-3400 AJ IJsselstein (UT). Telefoon: +31 (0)30-6880 800, email: info@eAladdin.nl Contactpersoon: P.H.M. van Ruiten (Peter), managing director.

Aladdin is Benelux-lid van de Stichting Business Software Alliance (BSA) en founding member van de Safe Internet Foundation Nederland (www.sif.nl).

23 apr 02 14:42