VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
http://www.musicals.nl

Drie awards en gouden cd voor musical Aida

Gisteren hebben Tim Rice, Bastiaan Ragas, Antje Monteiro en Chaira Borderslee een gouden cd in ontvangst genomen voor de verkoop van meer dan 40.000 exemplaren van het nederlandstalige album van de musical Aida. Deze gouden cd ontvingen zij uit handen van presentator Hans van Willigenburg tijdens het Musical Award Gala 2002. Elton John & Tim Rice's Aida was de grote winnaar gisterenavond: Bastiaan Ragas won de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol, Martine Bijl won de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vertaling en het publiek gaf Aida de ANWB Kampioen Publieksprijs voor Beste Musical.

Het album Aida is sinds begin december 2001 in de verkoop en is het best verkochte nederlandstalige musicalalbum sinds Elisabeth. De muziek uit Aida is gecomponeerd door Elton John en de teksten zijn geschreven door Tim Rice. Martine Bijl heeft de teksten vertaald. Uit dit album is de single 'Verwarrend bestaan' voortgekomen. Vandaag verschijnt bovendien de nieuwste single van het album: 'Mijn pakkie an', gezongen door Antje Monteiro die de rol van Amneris vertolkt.

VOOR MEER INFORMATIE OF FOTO'S:
Joop van den Ende Theaterproducties B.V., Public Relations & Voorlichting, Suzan Bloemscheer, (020) 3052 289/ (06) 2297 4951. E-mail suzan.bloemscheer@stageholding.nl
www.musicals.nl

Elton John en Tim Rice's Aida is een co-productie van Disney Theatrical Productions en Joop van den Ende Theaterproducties.

23 apr 02 18:07