AUTORITEIT-FM

Presentatie jaarverslag Autoriteit Financiële Markten

Het bestuur van de Autoriteit Financiële Markten (Autoriteit-FM) nodigt u uit voor de presentatie van haar jaarverslag. Deze presentatie vindt plaats op woensdag 24 april, om 10.00 uur, in het kantoor van de Autoriteit-FM aan de Singel 542 te Amsterdam.

Journalisten die deze presentatie wensen bij te wonen, wordt gevraagd zich aan te melden bij de afdeling Communicatie & Voorlichting van de Autoriteit-FM, via e-mail: werner.van.bastelaar@autoriteit-fm.nl

De presentatie vindt plaats van 10.00 uur tot 11.00 uur. Desgewenst kunnen radio- en televisiejournalisten aansluitend tot 11.30 uur een interview opnemen met een van de bestuursleden.

De Autoriteit Financiële Markten maakt van deze gelegenheid gebruik om u erop te wijzen dat in de interne en externe communicatie gebruik gemaakt wordt van de afkorting Autoriteit-FM. Deze afkorting wordt eveneens gebruikt voor de vernieuwde website, www.autoriteit-fm.nl.

Het bestuur heeft gekozen voor de afkorting Autoriteit-FM omdat de afkorting AFM als merk gedeponeerd is door een financiële instelling, zodat het gebruik van deze afkorting een inbreuk op de rechten van deze instelling kan zijn.

De Autoriteit-FM verzoekt u nadrukkelijk in uw berichtgeving over de Autoriteit Financiële Markten -indien noodzakelijk- van genoemde afkorting 'Autoriteit-FM' gebruik te maken.