WGCC

WGCC op Telecommercedagen

Geachte redactie,

De Werkgeversvereniging Callcenters (WGCC) bundelt de belangen van facilitaire callcenters in ons land. Onze leden streven ernaar de sector een prominente plaats te geven in de Nederlandse economie. Goed werkgeverschap vormt daarbij een belangrijke pijler onder de verdere professionalisering van onze bedrijfstak.

De WGCC heeft zich in de markt langzamerhand ontwikkeld als een kwaliteitslabel. Daarom is het goed te weten welke bedrijven bij ons aangesloten zijn. Vandaar dat wij een ledenbrochure hebben samengesteld. Deze is aan te vragen via info@wgcc.nl.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om persoonlijk nader met ons kennis te maken: tijdens de Telecommercedagen in de Jaarbeurs in Utrecht zullen wij steeds met een delegatie aanwezig zijn. Bovendien zal de WGCC op woensdag 24 april tussen 16.00 uur en 17.30 uur als gastheer de beursborrel verzorgen. Deze borrel belooft inmiddels een informatieve bijeenkomst te worden omdat onze voorzitter Dick Bakker zijn licht zal laten schijnen over een aantal interessante ontwikkelingen in onze sector. Wij nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst.

Namens het bestuur van de WGCC,

Dian van Leeuwen, secretaris


---

---
Nadere informatie:

Herman Nieuwenhuis

06 53586057

Werkgeversvereniging Callcenters
Postbus 262
2260 AG Leidschendam
Tel. (070) 320 67 44
Fax (070) 301 01 98

19 apr 02 12:20