Provincie Flevoland



Spreekuur provincie op 25 april in Zeewolde

Donderdag 25 april a.s. staat gedeputeerde Dick van Hemmen inwoners van Flevoland te woord tijdens het spreekuur van Gedeputeerde Staten van Flevoland. Dat spreekuur vindt plaats in het Kerkcentrum Open Haven, Kerkplein 8 in Zeewolde. Tussen 19.00 en 21.00 uur kunnen de inwoners van Zeewolde en alle andere Flevolanders daar terecht met hun vragen en opmerkingen over provinciale aangelegenheden.

Dat kan bijvoorbeeld zijn: wat doet de provincie op het gebied van de zorg als het gaat om extra huisartsenzorg in het recreatieseizoen ? Welke taken heeft de provincie op het gebied van de jeugdzorg en wat doet zij daaraan? Op welke plekken in Zeewolde krijgt toerisme en recreatie de komende jaren meer kansen? Of wilt u weten hoe Zeewolde en Almere de komende jaren worden ingericht?

Bij het spreekuur is ook een medewerker van de provincie aanwezig om een verslag te maken. Deze medewerker zorgt voor de afhandeling van verzoeken, wanneer niet direct tijdens het spreekuur een antwoord voorhanden is.

Inwoners die graag het spreekuur willen bezoeken kunnen zich vooraf melden door te bellen met mevrouw G. van Egmond of mevrouw J. Petri, telefoonnummer 0320 265 659. Zonder afspraak langskomen kan ook. Maar door even van te voren te bellen, wordt voorkomen dat mensen onnodig moeten wachten.