Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Nieuw conversie- en integratie-instrument voor PeopleSoft

Maarssen, april 2002 - Sybase introduceert een nieuwe versie van Convoy/DM, een software-instrument voor snelle data-integratie en migratie naar PeopleSoft applicaties. Convoy/DM 3.7.1 is ontwikkeld door New Era of Networks, een volledige dochter-onderneming van Sybase.

Als een organisatie overstapt van uiteenlopende informatiesystemen naar één geïntegreerde toepassing zoals PeopleSoft, vergt dat een tijdrovend en kostbaar conversie- en migratieproces. De kosten daarvan kunnen gemakkelijk oplopen tot 30% van de totale projectkosten. Convoy/DM automatiseert en stroomlijnt het gehele conversie- en migratietraject van bestaande systemen naar PeopleSoft of van PeopleSoft applicaties naar PeopleSoft 8. De praktijk leert dat daarmee aanzienlijk op tijd en kosten wordt bespaard, terwijl fouten vrijwel zijn uitgesloten.

Convoy/DM automatiseert het verzamelen van gegevens uit verschillende systemen en de conversie en migratie daarvan naar PeopleSoft. Op basis van door de gebruiker gespecificeerde eisen genereert het systeem autonoom scripts en programma's in standaard programmeertalen zoals SQR, C en Visual Basic. Hoewel dat zelden nodig is, kan de gebruiker de conversiescripts daardoor altijd handmatig aanpassen aan zeer specifieke situaties.

Met SQR-scripts verzamelt Convoy/DM alle metadata uit de systemen en uit alle ODBC-compatibele databases. De nieuwe versie hanteert een aanzienlijk versnelde methode voor het 'in-memory' valideren van tabellen, terwijl ook de faciliteiten voor error-logging verder zijn uitgebreid en verbeterd ten opzichte van die van de bestaande versie.

Eerdere versies van Convoy/DM zijn al door meer dan 200 gebruikers met succes ingezet bij de migratie van bestaande systemen naar PeopleSoft-applicaties.

Sybase
Sybase ontwikkelt en realiseert bedrijfsomvattende infrastructuren die een brug slaan tussen heterogene systemen en processen. Het toonaangevende Enterprise Portal, de mobiele en draadloze oplossingen, essentiële integratie-tools en hoogwaardige database management systemen maken Sybase tot één van de grootste, onafhankelijke softwarebedrijven ter wereld. Meer informatie over Sybase is te vinden op http://www.sybase.nl.