Ingezonden persbericht


Van: Steunpunt Minderheden Overijssel

Persbericht

Kaartenactie verkiezingen: Blijf niet zweven, kies kleurig!

In het kader van de verkiezingen op 15 mei start het SMO de kaartenactie: Blijf niet zweven, kies kleurig! Het SMO richt zich daarmee vooral op de zwevende kiezers en de kiezers die wegblijven. Het SMO vind het namelijk belangrijk dat alle stemgerechtigde van hun stemrecht gebruik maken. De afgelopen gemeenteraadsverkiezingen hadden maar een opkomstpercentage van 57,7 %. Jammer, want door niet te kiezen kies je ook. Dan kies je er voor om het anderen te laten uitknokken en dan kan de keus wel eens heel anders uitpakken dan dat je zelf gewild zou hebben.

Onder het motto: 'Blijf niet zweven, kies kleurig!' roept het SMO iedereen op te komen stemmen op 15 mei en een duidelijke keuze te maken. Om te kiezen voor de multiculturele samenleving want om ons heen zien we dat die er eigenlijk al lang is. Misschien mag die hier en daar nog wel bijgeschaafd worden, maar daarvoor is uw stem nodig. Laat dus horen hoe u er over denkt. En zweef niet, maar kies kleurig!

De briefkaart is bijgevoegd bij de uitgave van de SMO nieuwsbrief Palet die komende week verschijnt. Tevens sluiten we de briefkaart als pdf- en jpeg- bestand bij voor eventuele publicatie.

Met vriendelijke groet,

Steunpunt Minderheden Overijssel (SMO)
Jan Beerling - Staffunctionaris pr
Wierdensestraat 39-C
7607 GE Almelo
Tel: 0546 - 542025
Fax: 0546 - 542030
E-mail: jbeerling@smo-ov.nl
Internet: www.smo-ov.nl