Heineken N.V.

Persinformatie Heineken Holding N.V.

Amsterdam, 25 april 2002

Wijzigingen samenstelling Raad van Beheer van Heineken Holding N.V.

Overeenkomstig de wens van de op 3 januari van dit jaar overleden heer dr. A.H. Heineken heeft de Raad van Beheer van Heineken Holding N.V. de heer mr. M. Das benoemd tot opvolger van de heer dr. A.H. Heineken als voorzitter van de Raad van Beheer van Heineken Holding N.V. Het voornemen tot deze benoeming is op 6 november 2001 bekendgemaakt.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders Heineken Holding N.V. is vandaag akkoord gegaan met eveneens op 6 november 2001 aangekondigde voorstellen tot wijziging van de samenstelling van de Raad van Beheer van Heineken Holding N.V.

Mevrouw C.L. de Carvalho-Heineken is de heer dr. A.H. Heineken opgevolgd als gedelegeerd lid van de Raad van Beheer van Heineken Holding N.V. Mevrouw De Carvalho-Heineken is sedert 1988 lid van de Raad van Beheer.

De heer ir. K. Vuursteen is benoemd tot lid van de Raad van Beheer van Heineken Holding N.V. Hij volgt in deze functie de heer drs. J.M. de Jong op, die is afgetreden als lid van de Raad van Beheer van Heineken Holding en is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Heineken N.V. De heer Vuursteen is vandaag in de aandeelhoudersvergadering van Heineken N.V. teruggetreden als voorzitter van de Raad van Bestuur van Heineken N.V.

Door de goedkeuring van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders is de samenstelling van de Raad van Beheer van Heineken Holding N.V. nu als volgt: De heer mr. M. Das, voorzitter
Mevrouw C.L. de Carvalho-Heineken, gedelegeerd lid De heer ir. D.P. Hoyer
De heer ir. K. Vuursteen

Persinformatie Beleggers- en analisteninformatie Kees Jongsma Jan van de Merbel
Telefoon: 020 - 647 81 81 Tel: 020 - 52 39 590